Skip to content

Wie zijn wij?

…en wat doen we

Dolce e Sale is ontstaan in 2012 als antwoord op velerlei vraag naar kruiden- en theemanden van onze klanten. De kruiden en specerijen van B.Vertessen bvba, verdeler van Evlier specerijen, worden al decennialang gewaardeerd met steeds terugkomende klanten tot gevolg.

Na een voorzichtig begin is Dolce e Sale uitgegroeid tot een mooie, kleine zaak waar mensen naar eigen budget en smaak een geschenkmand kunnen samenstellen.

Het gamma is intussen uitgebreid met zowel binnenlandse als buitenlandse originele streekproducten. Onze Italiaanse manden worden uitermate gewaardeerd en zijn steeds een groot succes.

Omdat ons gamma continu verandert zijn onze geschenkmanden steeds anders en dus ook origineel.

Sinds kort bieden we ook mooie biermanden aan met een aantal lekkere streekbiertjes, al dan niet vergezeld met een heerlijke paté, stukje kaas of blokje salami.

Onze belangrijkste troef is dat elke mand naar eigen smaak en budget samengesteld kan worden!!

Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor grotere aantallen geschenkmanden.

Uitgebreid gamma produkten

Voor een kerst- en Nieuwjaarsmand, maar ook voor een tof gevuld Sint-of paaszakje, ben je bij Dolce e Sale aan het juiste adres.

Bestellingen zijn mogelijk via e-mail of per telefoon.

Open: dinsdag tot vrijdag van 10u00 tot 16u00

Contacteer ons

Tot ziens bij Dolce e Sale!