Skip to content

Biermanden

Ontdek minder courante biersoorten

Boerken:
Een bitter abdijbier met moutsmaak,hergist in de fles. Alc. 9.5% vol (33cl). Een originele ontdekking in onze, met zorg samengestelde, biermanden.

Boerinneken:
Blond abdijbier met een strelende hopsmaak. Alc.9.5% vol (33cl) De flesjes hebben een beugelsluiting

Houblon Chouffe Dobbelen IPA Tripel:
Voor de eerste keer gebrouwen in 2006. De mengeling van de bittere smaak en de frisse fruitsmaak zorgt voor een mooi evenwicht. Alc. 9% vol

Tripel Karmeliet:
Een authentiek recept uit 1679 met 3 graansoorten (tarwe/haver/gerst) Alc. 8.4% vol (33cl en 75cl)

Kriek Boon:
De mengeling van krieken en lambiek geeft dit rode bier een frisse en zuurzoete smaak. Zonder toevoeging van kleurstoffen of smaakmakers. Alc. 4% vol (37.5cl)

Broeder Jacob Blauw:

Een donker droog bruin bier met uitgesproken smaken van mout en hop geven dit bier een unieke smaak. Wordt hergist op de fles. Alc. 7.5% vol

Broeder Jacob Rood: 
Een donker bier met de smaak van tarwe en gerstemout  en toevoeging van echte porto. Eveneens hergist op de fles. Alc. 7.5% vol

Cuvée van de Keizer blauw:
Een uniek bier met een uitgesproken smakenpallet die zowel de warme smaak van wijn als de frisheid van bier laat samenvloeien. Ideaal om lang te bewaren dankzij de champagnedop. Alc. 11% vol (75cl)

Cuvée van de Keizer rood:
Dit bier is zwaar,blond en met een hoog alcoholpercentage. Een aanrader voor de bierproevers die houden van zowel frisheid als kruidigheid. Alc. 10% vol (75cl)

Delirium Tremens:
Gebrouwen in de familiebrouwerij Huyghe. Een bier dat zowel zwaar,blond,moutig als fruitig is. Alc. 8.5% vol (33cl)

Silvius Brabo Tripel:
Een biertje van brouwerij Van Steenberge. Deze gouden Tripel heeft een citrus fruitige en licht hoppige smaak. Alc. 9% vol (33cl)

Dit is onze eigen selectie uit een reeks van Belgische streekbieren. De bieren kunnen ook aangevuld worden met een lekkere bijpassende paté, een stukje kaas, salami, cornichons of zilveruitjes. Onze biermanden worden met de meeste zorg samengesteld. Ons assortiment kan steeds variëren naargelang seizoen en aanbod.

Schenk ook eens één van onze biermanden aan je beste vriend of papa!

Een biermand voor de fijnproevers